28 Ekim 2010 Perşembe

Gölge e-Dergi 38. Sayı

Gölge’nin Kasım ayı kapağını efsanevi Zagor çizeri Ferri’nin İstanbul’a gelişini fırsat bilerek hazırladık. Umarız kızımızın yanına Zagor’u yakıştırmışsınızdır.

Bu sayıda bir Gölge kasiğini bozmadık, Hasan Nadir Derin okurlarımız için Altın Portakal Film Festivalini izleyip güncesini Gölge’de yazdı. Masis Üşenmez Rahatsız edici filmlerden bir top ten yaptı hatta onu da aştı 15 rahatsız edici filmi yazdı. Barış Saydam Son Hava Bükücü’yü inceledi. Ozancan Demirışık 5 Şehir 5 İnsan’ı yazdı. Hakan Tunç Legend Seeker dizisini sizin için izledi.

Mehmet Berk Yaltırık’ın kaleminden Drakula’nın İstanbul Macerası’nı okuyabilirsiniz bu sayımızda. Meryem Çimen’de uzun soluklu çizgi romanı Lanet’i bu sayıda nihayetlendiriyor. Berçem Gözde Ölmez ve Fatih Yürür’ün hazırladıkları Yağlı İlmek ve Anıl Şahal’ın yazıp çizdiği Alacadoğan ‘Soğuğun Dişleri’ bu sayının diğer çizgi romanları. Tunç Pekmen Blankets, Gökçe Mehmet Ay Crossed çizgi romanlarını inceledi.

Gölge’nin öykü sayfalarında Yağmur Telorman, Engin Dikkulak, Sadık Yemni, Funda Özlem Şeran, Atilla Bilgen, MelahatYılmaz, Gökcan Şahin, Fatih Danacı ve Oğuz Özteker’den geldi.

Rafet Tolga Cankurt ve Merve Veral’da Gölge’ye denemeleri ile katıldılar.

Bu sayıda illüstrasyonları ile katılan arkadaşlarımız ise; Deniz Beyazkanat, Mehmet Kaan Sevinç, Gülhan Duman Sevinç, Celalettin Ceylan, Selim Kurt, Nihal Akkuş. Bu sayının kapağı Devrim Kunter’den geldi.

Gölge e-Dergi ile ilgili her türlü görüş öneri ve yorumunuzu Gölge e-dergi editörü Mehmet Sevinç’e golgeedit@gmail.com den iletebilirsiniz.

İyi okumalar.

Dergiyi pdf okumak için

http://www.mediafire.com/?8rc1oi53lb55sgl

dergiyi flash okumak için

http://issuu.com/golgedergi/docs/golge_dergi_kas_m_2010_say__38

Gölge Blogu http://golgedergi.blogspot.com/

Gölge twiter da http://twitter.com/GolgeDergi

Gölge deviantart da http://golgedergi.deviantart.com/

Gölge nin tüm sayılarını Issuu’dan online olarak okuyabilirsiniz. http://issuu.com/golgedergi


Hiç yorum yok: