26 Şubat 2010 Cuma

Gölge e-Dergi 30. Sayı

30 ay oldu. Söz verdiğimiz gibi yine ayın ilk günü masanızın üzerinde yerini aldı Gölge e-Dergimiz. Bunda, emeği geçen yazar-çizer kadar düzenli olarak takip eden okurun da katkısı var. Yazarak, çizerek, okuyarak Gölge’de bulunan herkese teşekkürler.

Bu sayımızda “Bir Gölge Klasiği” diyebileceğimiz Oscar ödülleri açıklanmadan önce Hasan Nadir Derin’in ‘2010 Oscar Tahminleri’ yer alıyor. Bakalım bu sene tahminlerin kaçta kaçı doğru çıkacak. Akademi, ödülleri dağıtırken Hasan kadar sağduyulu davranabilecek mi?

Gölge’de okuyabileceğiniz diğer sinema yazıları ise Masis Üşenmez’den ‘Ne Acayip Şeysin Sen Remake’ ve Fikret Karakurt’tan ‘Sinemada Kurtadam’. Ayrıca Yusuf Salman’ın ‘Darker Than Black: Kuro no Keiyakusha’ anime incelemesini de okuyabilirsiniz.

Bu sayının çizgi romanları ise Cengiz Bostan’ın yazıp çizdiği ‘Ödül’, Anıl Şahal’ın yazıp çizdiği ‘Alaca Doğan’ ve EskizTR Grubu’nun eskiz çizgi romanları ‘Ho Ho Ho’.

Kapak içi yazımızı Merve Veral yazdı; ‘Yaz(ama)mak.’

Bu sayının öykücüleri ise Sadık Yemni, Şeyda Koç, Alper Bilgili, Atilla Bilgen, Mustafa Kılcı, Rafet Tolga Cankurt, Fatih Danacı, Serkan Köse ve Yunus Kocatepe.

Gölge’nin 30. sayı kapağı Yıldıray Çınar’dan geldi.

http://img33.imageshack.us/img33/937/odulw.jpg

Dergiyi pdf olarak indirebileceğiniz link

http://download944.mediafire.com/4lzifoc0czfg/2mokmyymtcd/30.pdf

Dergiyi flash olarak okumak için

http://hayalsaati.com/index.php?option=com_flippingbook&Itemid=69

Facebook’da yazar-çizer ve okur grubumuz

http://www.facebook.com/group.php?gid=36357116499&ref=ts

Gölge artık Twitter’de

http://twitter.com/GolgeDergi

Gölge e-Dergi blogu

http://GolgeDergi.Blogspot.com

Herkese iyi okumalar…



Hiç yorum yok: