11 Haziran 2009 Perşembe

Gölge e-Dergi Çizgi Roman Özel Sayısı Bilgisayarınızda

Gölge e-Dergi olarak yeni bir özel sayı ile yine karşınızdayız. Uzun zaman önce müjdesini verdiğimiz karma çizgi roman sayısını 11 değerli çizerin katılımı ile karşınızda.

RÜYA GEZER ile Onur KÜÇÜK, KIRMIZI DUDAKLI KIZ ile İlker GAZİOĞLU, PAPATYA ve GEZGİN ile Sibel BOZKURT, KANLI BAHİS ile Aycan TANERİ, BEDEL ile Galip KARADENİZ, AYYILDIZ ile Emrah ÇILDIR, CART ile Emre Ozan ŞİRİN, İLK HİKAYE ABDÜL ile Onur DİLER, WISHMASTER ile Yunus KOCATEPE, CHROME ile Burak GAYRETLİ ve AVCI ile Yusuf EMES çizgi romanlarını beğeninize sunuyorlar.

Gölge e-Dergi olarak Türkiye’de çizgi roman yapılmasını, çizgi roman okunmasını ve çizgi roman konuşulmasını istiyoruz. Siz de çizgi roman yapmak-okumak-konuşmak isterseniz, Gölge’de buluşalım.

Fazla söze ne hacet, dergiye aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Bol çizgi romanlı günler.

http://GolgeDergi.blogspot.com

pdf link

http://rapidshare.com/files/243527225/golgedergicizgiroman2.pdf

flash link

http://hayalsaati.com/index.php?option=com_flippingbook&Itemid=69

Gölge okur-çizer-yazar grubu

http://www.facebook.com/group.php?gid=36357116499&ref=mf

3 yorum:

Özgün Uysal dedi ki...

Sevgili Emrah Çıldır, Kaptan Ay-Yıldız konulu yazıdaki "devraldı" tabiri, tabii ki bu karakteri sizin benden devraldığınız anlamında değil; bir tanımlama karmaşası olmuş. Doğrusu; "Özgün Uysal'ın bu kahramanından haberi olmayan genç çizerlerimizden Emrah Çıldır da, aynı isimde özel kostümlü bir kahraman yaratarak, bu kahramanın maceralarını Gölge Dergisi'nde çizmeye başlamıştır." olacaktır. Her iki kahramanın isimleri aynı da olsa, tasarım olarak kıyafetleri farklıdır. Umarım bu ifade hatası bir kırgınlığa neden olmaz. Çizgilerini severek takip ediyor ve Türk çizgi romanına katkılarını takdirle karşılıyorum. Bu konuda ÇROP'ta da bir açıklama yazdım. Başarılarının daim olmasını dilerim. Sevgilerimle.

Yiğit Keçecioğlu dedi ki...

Süper bir çalışma.Elinize sağlık.Bir çr özel sayısını daha merakla bekliyorum...

Unknown dedi ki...

Link silinmiş tekrar yüklerseniz çok sevinirim.