29 Haziran 2009 Pazartesi

Gölge e-Dergi 22. Sayı Yayınlandı (Temmuz 2009)

Ve geldik 22. sayıya.

Gölge e-Dergi olarak bu ay Atıl Albayrak ile özel bir röportaj yaptık. NTV Bilim dergisinin Genç Bilim ekinde Modern Zaman Gezginlerinin Akıllara Durgunluk Veren Maceraları çizgi romanını yazan çizen ve genç okurlara çizgi romanı sevdirmeye çalışan Atıl Albayrak gezginlerin nasıl ortaya çıktığının macerasını Gölge’ye anlattı.

Gölge’nin öykü sayfalarında Hakan Günay Aydınoğlu’dan Tuna Balığı Operasyonu, Sadık Yemni’den Mektupların Yazıldığı Yer, Oğuz Özteker’den Kovalamaca, Fatih Sena’dan Olasılıkların Ruhu ve Mustafa Emre Özgen’den Takım Elbiseli Adam Macerasının 4. bölümü Sokağın Az İlerisinde var.

Ayrıca Oğuzhan Özbay’ın yazdığı ve sınırlı sayıda özel baskı yapılan fantastik bir kitap ZABKAF’ı yazarının kaleminden tanıma imkanınız da var bu sayıda.

Hasan Nadir Derin 2008-2009 sinema sezonunu kapattı ve her yaz yaptığımız gibi uzun bir derlendirme yazısının ilk bölümünü yazdı. Ayrıca Barış Saydam’ın Il Divo ve Fikret Karakurt’un Dead Snow eleştirilerini de Gölge e-Dergi 22. sayıda bulabileceksiniz.

Bu sayıda Merve Veral’ın kaleminden Bir Nip Tuck incelemesini de okuyabileceksiniz.

Çizgi roman sayfalarımızda geçtiğimiz ay başladığımız Çağatay Özkan’ın yazıp çizdiği Zalres’in 2. Bölümü Buluşma’yı ve Onur Diler’in yazıp çizdiği Düş Kapanı 2. Bölüm Ustanın Oyunu Tilkinin Tuzağı’nı okuyabilirsiniz. Ayrıca Onur Diler Düş Kapanı evrenine dahil olabilmeniz için Mekan karakter ve kavramları sizin için özel olarak kaleme aldı.

Hepsi Gölge e-Dergi 22. sayısında. http://GolgeDergi.blogspot.com

Keyifli okumalar

Gölge e-dergiyi pdf olarak okumak için

http://rapidshare.com/files/249867367/golge22.pdf

Gölge e-dergiyi flash olarak okumak için

http://hayalsaati.com/index.php?option=com_flippingbook&Itemid=69

Gölge e-Dergi yazar-çizer-okur grubuna katılıp dergiyi ilk olarak okumak için

http://www.facebook.com/group.php?gid=36357116499

Hiç yorum yok: