28 Mayıs 2009 Perşembe

Gölge Dergi 21. sayı

Gölge Dergi'nin 21. sayısı ile yine söz verdiğimiz gibi tam zamanında karşınızdayız:


Bu sayının kapağını Bertan Uçar çizdi. Özgür Kurtuluş "Çizgi Roman Yapıyoruz" başlıklı yazısıyla yer alırken, Ezgi Arıduru bize 6. Çizgili Günler Şenliği Etkinlik Raporunu, Ümit Kireççi ise ÇROP Çizgi Roman Atölyeler ile ilgili gelişmeleri sunuyor .Masis Üşenmez Bilim Kurgunun En Karizmatik Kadın Figürlerinin ilk 10’unu sıralarken, Barış Saydam "Hayat Var" başlıklı yazısıyla bize bir Reha Erdem panoraması kaleme aldı. Hasan Nadir Derin ise 2009 Uçan Süpürge Güncesi'ni bizler için tuttu.

Ayrıca bu sayıda Mehmet Aras'tan "Elest Bezmi", Serdar Kökçeoğlu'ndan "Gece Yarısı İşsizleri", Günay Aydınoğlu'ndan "Yeni Bir Deneyim", Mustafa Emre Özgen'den "Takım Elbiseli Adam III", Gözde Kurt'tan "Gidip Bir Kenarda", Gökcan Şahin'den "Rio", Sadık Yemni'den "Cepcepniler" ve Bilge Yaman'dan "Hayal Cafe" öyküleri yer alıyor.

En güzel yerini sona sakladık: Bu sayıda çizgi roman olarak Çağatay Özkan'ın hazırladığı "Zalres"'in ilk bölümü Çöl Fırtınası ile yer alırken Mustafa Göçer'in 3M+T'si kaldığı yerden devam ediyor.

Gölge e-Dergi’yi Pdf olarak okumak için

http://rapidshare.com/files/238330715/Golgedergi21.pdf

Gölge e-Dergi’yi flash olarak okumak için

http://hayalsaati.com/index.php?option=com_flippingbook&Itemid=69

Hiç yorum yok: