28 Mayıs 2008 Çarşamba

GÖLGE e-DERGİ 7. SAYI

Gölge e-derginin 7. sayısını sizlere sunarken yine güzel şeylerin haberlerini verelim istiyoruz.
Aramıza bu sayıda da yeni yazar-çizerler katıldı.
Yildizsavaslari.com’dan Cansu Korkmaz “Star Wars: 30 Yıllık Bir Efsane” yi yazdı. Cansu’nun bir seri halinde yayınlayacağımız Yıldız Savaşları yazılarını Star Wars animasyonunu sinemalarda görene kadar devam ettireceğiz.
Bu sayıda üç çizgi romanımız var; “Efsane Sirk”i İbrahim Aydın yazdı ve renklendirdi. Hakan Aydın çizdi ve çiniledi. “Kör”ü Serkan Köse yazdı, Cemal Keleşoğlu çizdi ve Cem Vural’ın yazıp çizdiği Tora 3. Bölüm “Çöl”le yolculuğuna devam ediyor.
Gölge’nin 7. sayı hikayeleri Oğuz Özteker’den “Kedi”, Ümit Kireççi’den “E=MİCİ” ve Utku Tönel’in “VI Bölüm: Görünmez El”
Murat Tolga “The Mist ve Stephen King Sineması”nı, Hasan Nadir Derin sinemalarda yer bulamayarak “Vizyonu Iskalayanlar”ı, Eda İhtiyar “Ruhların Kaçışı”nı yazdı.
Editörümüz Mustafa Emre Özgen’in “Video-Club muhabbetleri ve Sıtkı Sıyrıl’ın “Atölyemizden İnsan Manzaraları” denemelerini gülerek okuyacağınızı umuyoruz.
Onur Küçük (kazegami) nin incelediği manga “Kanın Çağrısı (Hellsing)” i de şefin spesiyali olarak sunma mutluluğuna erişiyoruz.
Bu sayımızın kapak çizimi Hüdaim Güpoğlu, renklendirmesi Şükrü Bağcı’ya ait.
Gölge'de yazmak-çizmek isterseniz golge.editor@gmail.com dan bize ulaşın.

Gölge E-Dergi Nisan sayısını Pdf olarak buradan indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok: