30 Eylül 2010 Perşembe

Gölge e-Dergi 37. Sayı

37. sayımızla yine karşınızdayız.

Bu ayın öyküleri Funda Özlem Şeran’dan Met1n, Sadık Yemni’den H499, Can Çelikel’den Kızıl Elmas, Ege Görgün’den Küçük Kırmızı Balık, Yağmur Telorman’dan Tanrı Beni Bağışlasın, Atilla Bilgen’den Dedenin Dişleri, Engin Dikkulak’tan Ölümün Fısıltısı, Fatih Danacı’dan Katil Kim, Şeyda Koç’tan Şantaj Merasimi, Mustafa Kılcı’dan Wellcome to Hell ve Ova Ceren İncekaraoğlu’dan Şeytan’la bir antlaşma.

Bu sayının çizgi romanları fatih Yürür’ün yazıp Görçem Gözde Ölmez’in çizdiği Rüyadam ‘Gölge’, Hakan Tacal’ın yazıp çizdiği Taştan Mafya 2. bölüm, Firuz Kutal’ın yazıp çizdiği İnsanlık İçin Küçük, Haydar İçin Büyük Adım. Çizgi roman incelemelerinde bu sayıda Tunç Pekmen’in Bir Marvel Çıkmazı; Mutantlar dosyası, Gökçe Mehmet Ay’ın The Red Star: The Battle of Kar Dathras Gate incelemesini okuyabilirsiniz.

İlk defa Türkiye’de yayınlanan Dart Vader çizgi roman özel albümü için gelen Dave Prowse ile arkadaşımız Hasan Nadir Derin Gölge’ye özel bir röportaj yaptı, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Gulyabani’si çizgi roman oldu. Çizer Oğuz Demir’le yaptığımız özel röportajı ve Mehmet Berk Yaltırık’ın İlk Gayri Resmi Korku Romanımız Gulyabani dosyasını bu sayımızda okuyabilirsiniz.

Mehmet İhsan Tatari’nin e-kitap olarak yayınlanan Yemin ve Öç romanı şimdi de Kayıp Rıhtım yayınları tarafından yayınlandı. Hem yazarının kaleminden kitabın öyküsünü okumak hem de hakan Tunç’un kaleminden bu kitabın incelemesini okumak isterseniz Gölge’ye bir bakın derim. Ayrıca bu sayıza Merve Veral ve Rafet Tolga Cankurt’da denemeleri ile katıldılar.

Gelelim bu sayıda okuyacağız film incelemelerine; Masis Üşenmez’den The Little Shop Of Horrors, Barış Saydam’dan Gece ve Gündüz, Ozancan Demirışık’tan paramparça Aşklar ve Köpekler, Melahat Yılmaz’dan Where The Wild Things Are, Fikret Karakurt’tan Resident Evil: Afterlife ve Yasin ‘Devilboy’Karakaya’dan Dawn Of The Dead

37. Sayı kapağımız Gökberk Kaya’dan geldi.

İyi okumalar.

Dergiyi pdf okumak için

http://www.mediafire.com/?2va7b1110tek5c7

dergiyi flash okumak için

http://issuu.com/golgedergi/docs/golgedergi37

Gölge Blogu http://golgedergi.blogspot.com/

Gölge twiter da http://twitter.com/GolgeDergi

Gölge deviantart da http://golgedergi.deviantart.com/

Gölge nin tüm sayılarını Issuu’dan online olarak okuyabilirsiniz. http://issuu.com/golgedergi

Hiç yorum yok: