31 Temmuz 2010 Cumartesi

Gölge e-Dergi 35. Sayı

Yine kalabalık bir sayı hazırladık size.Uykusuz dergisi çizeri Oky ve internetin sanal yayınevi Buzul Dünya’nın editörü Ozancan Demirışık’ın Röportajları var sayfalarımızda. Hasan Nadir Derin’in 2009-2010 sinema sezonu değerlendirmesi bu sayımızda nihayetleniyor. Barış Saydam Görkemli Hayatım’ı yazdı Gölge için, Alacakaranlık Gerçek mi Efsane mi? Diye sorguladı Cansu Korkmaz, Machette filmi için Yanlış Meksikalı’ya çattılar dedi Masis Üşenmez, Son Hava Bükücü’yü izledi Murat Tolga Şen, Yasin ‘devilboy’Karakaya Evil Dead III:Army of Darknes’i bir kere daha hatırlattı, Fikret Karakurt Assassin’s Creed Lineage’i inceledi. Melahat Yılmaz The Fall’ı , Yusuf Salman Elfen Lied; Aşk, Kan ve Boynuzlar’ı yazdı.Bu sayının öyküleri Funda Özlem Şeran, Mehmet Berk Yaltırık,Yağmur Telorman, Volkan Levent Soylu, Hakan Günay Aydınoğlu, M. İhsan Tatari, Sadık Yemni ve Atilla Bilgen’den geldi.
Bu sayıda Burak Kara, Mehmet Kaan Sevinç, Tayfun Sezer ve Nadir Kutluhan’ın çizgi romanları var. Gökçe Mehmet Ay’da Çizgi roman haberlerini hazırladı.

Yunus Kocatepe, İlteriş Kaan Koçak, Celalettin Ceylan, Sümeyye Kesgin, Altuğhan Sinan Aydınoğlu, Şükrü Bağcı, Mehmet Sevinç, Sercan Uysal ve Yağmur Telorman illüstrasyonları ile destek verdiler. Bu sayının Kapağı A. Gökhan Gültekin’den geldi.

Dergiyi pdf okumak için

http://www.mediafire.com/?z3bueuhrldvb5l8

dergiyi flash okumak için

http://issuu.com/golgedergi/docs/golge35

Gölge Blogu http://golgedergi.blogspot.com/

Gölge twiter’da http://twitter.com/GolgeDergi

Gölge deviantart’da http://golgedergi.deviantart.com/

Gölge’nin tüm sayılarını Issuu’dan online olarak okuyabilirsiniz. http://issuu.com/golgedergi

Hiç yorum yok: