14 Temmuz 2009 Salı

Gölge Öykü Özel Sayısı 2

Yazar Mısınız? Sorusu ile yola koyulmamızın üzerinden henüz fazla bir zaman geçmedi. Sağolsun dostlarımız bu sorunun cevabını hemen verdiler. Bizi Gölge’de yalnız bırakmayıp “Yazarız” dediler.

Gölge e-Dergi’nin 2. öykü sayısı bu. Kaçış temalı öykülerimiz var. 25 yazar yer alıyor. A. Gökhan Gültekin’in kapağı, Rıdvan Şoray’ın illüstrasyonları ile süsleniyor.

İçinde yer alan öykülerin yazarı isim sırası ile şöyle;

Ayfer KAFKAS, Ayşe GAFFAROĞLU, Ayten ÇETİN, Beril KANIK, Bülent SABIRLI, Caner KELER, Cem SÜER, Ceren GÜNEŞ, Cezmi ERSÖZ, Demet GÜNER, Emre DEMİROK, Erol ÇELİK, Gökcan ŞAHİN, Hakan Günay AYDINOĞLU, Masis ÜŞENMEZ, Mert YANIKOĞLU, Merve VERAL, Murat BAŞEKİM, Müslüm YÜNSAL, Oğuz ÖZTEKER, Öznur BAYCAN, Sadık YEMNİ, Serdar KÖKÇEOĞLU, Ümit KİREÇÇİ, Volkan Levent SOYLU

İyi okumalar

http://GolgeDergi.blogspot.com

Pdf dergiyi okuyabileceğiniz link

http://rapidshare.com/files/255970629/golgeoyku2.pdf

Flash dergiyi okuyabileceğiniz link

http://hayalsaati.com/index.php?option=com_flippingbook&Itemid=69

Gölge yazar-çizer buluşma yeri

http://www.facebook.com/group.php?gid=36357116499



2 yorum:

Adsız dedi ki...

Her şey için ne kadar teşekkür etsem azdır. Adımı orada görebilmek onur verici gerçekten. Paylaşmak hayata tutunmak. Başarılar dilerim nice nice.

mit dedi ki...

Öykülerin hepsini henüz okumadım ama şimdiye kadar gayet iyi gidiyor. Gerçekten de çok başarılı bir çalışma olmuş. Katılan ve emek veren herkesin ellerine sağlık.

Bir de; önsözde "yazar arkadaşlara fikirlerinizi belirten bir mail atmayı ihmal etmeyin" demişsiniz ama ben e-mail adreslerini göremedim? Ben yanlış yere baktım belki de, bilmiyorum. Her neyse, hepinize tekrar tekrar teşekkürler.