27 Mayıs 2010 Perşembe

Gölge e-Dergi 33. Sayı

Yaz geldi, küçük bir Gölge için kalabalık bir aileyiz yine. Gölge e-Dergi 33. sayı ile karşınızdayız.

Sinema yazılarımızda Hasan Nadir Derin’den Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali Günlüğü, Fikret Karakurt’tan Iron Man 2’nin Halefi, Masis Üşenmez’den Elm Sokağı’nda Kabus, Can Evrenol’la son kısa filmi ve korku sineması üzerine yaptığımız Gölge özel röportajı ve Emek Sineması dosyamızda Giovanni Scognamillo, Murat Tolga Şen, Mesut Kara, Kemal Gökhan Gürses’in yazıları var.

Yusuf Salman Blame! İncelemesi ile Nadir Kutluhan Ekşın Komiks ve Mehmet İnanır DM çizgi romanları ile Gölge’de yer aldı.

Bu sayının öyküleri ise Atilla Bilgen’den Gülizar, Hakan Günay Aydınoğlu’dan Aynı Şarkı, Göktuğ Canbaba’dan Ateş Böceği Barı, Fatih Danacı’dan Duvarların Ötesinden Gelenler, Yunus Kocatepe’den Hediye, Merve Veral’dan Cızırtı, Sadık Yemni’den İkinci Aşkbaz Yokuşu, Mustafa Kılcı’dan Hayatın İçinden Canlı Yayın, Efe Tuşder’den Kaçınılmaz Olan,Gökcan Şahin’den Hiç, Rafet Tolga Cankurt’tan Denizler Ülkesi ve Cadı, Mehmet Berk Yaltırık’tan Kanlı Peri Kızı.

Bu sayımızın kapağı Onur Diler’den geldi.

İllüstrasyonları ile aramızda yer alan çizerlerimiz de Altuğhan Aydın Sinanoğlu, İlteriş Kaan Koçak, Ozan Küçükusta, Gülhan D. Sevinç, Mehmet Kaan Sevinç, Celalettin Ceylan, Nadir Kutluhan, Mustafa Yaşar, Oğuzhan Tümkaya ve Şükrü Bağcı.

Gölge e-Dergi’yi Pdf olarak olumak için. http://download931.mediafire.com/m9opfbejdmng/ymemlnezhmt/golgedergi33.pdf

Gölge e-Dergi’yi flash olarak okumak için

http://issuu.com/golgedergi/docs/golge33

Gölge Blogu http://golgedergi.blogspot.com

Gölge twiter’da http://twitter.com/GolgeDergi

Gölge deviantart’da http://golgedergi.deviantart.com

Gölge’nin tüm sayılarını Issuu’dan online olarak okuyabilirsiniz. http://issuu.com/golgedergi

1 yorum:

Özcan Ali dedi ki...

Öncelikle merhaba adım özcan ederginizi gordum hos ancak tasarım konusunda eksıklıklerı var benım sıze bır onerım var gelın benle calısın hem sıtenız blogger dan guzel bır sıte acalım ve sıze her turlu destegı saglayayım ne dersınız? ozcan2oo7@hotmail.com bana donun