27 Mart 2009 Cuma

GÖLGE e-DERGİ 19. SAYI

Gölge e-Dergi’nin 19. sayısını yayınladık.

19. Sayımızın öyküleri; Ayfer Kafkas’tan Ne Günahı Vardı Gebeş Hayri’nin, Mehmet Aras’ın yazdığı Hiç Bitmeyecek Tutku, Mustafa Emre Özgen’in Sıradan Bir Ölüm ile başlayan Takım Elbiseli Adam’ının ilk hikayesi, Oğuz Özteker’den Sevgilisizler Günü, Utku Tönel’den Biraz Daha, Emre Demirok’tanYeşil Gözler, Serdar Kökçeoğlu’dan Uykuda Geçti ve Sadık Yemni’nin yazdığı Endişeciler.

Bu ay Deli Gücük çizgi roman albümü kitabevi raflarında Kamra yayınevi logosu ile yerini alacak. Biz de bu albümün editörü Levent Cantek ile röportaj yaptık.

Ters Ayna, Tuna Bayık ve Funda Tezel’in birlikte yazdığı korku romanı. Ters Ayna’nın yazım öyküsü Tuna ve Funda’nın kaleminden Gölge’de.

Gölge’nin sinema sayfalarında Barış Saydam’ın Rıza, Hasan Nadir Derin’in Tanrı’nın Sesi Morgan Freeman ve Masis Üşenmez’in 13. Gün ve Slasher Türüne Kısa Bir Bakış incelemelerini okuyabilirsiniz.

Onur Küçük Bakuman mangasını Gölge için inceledi.

Gölge’nin çizgi roman sayfalarında Cengiz Bostan’ın yazıp çizdiği Sıcak Çok Sıcak, Rıdvan Şoray’ın çizdiği Popo ve Mustafa Göçer’in yazıp çizdiği 3M+T yi bulabilirsiniz.

Gölge e-Dergi Öykü Özel Sayısı ve Çizgi Roman Özel Sayısı duyurumuzun ayrıntıları da Gölge’de. Dergimize http://GolgeDergi.Blogspot.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Gölge e-dergiyi indirebileceğiniz linkler.

Pdf Link

http://rapidshare.com/files/214333351/Golge_19.pdf

Alternatif pdf link

http://photoshopmagazin.com/poe/paylasim/7493/indir/18697

flash link

http://hayalsaati.com/index.php?option=com_flippingbook&Itemid=69v

1 yorum:

Celal Yeşilyurt dedi ki...

Böylesine güzel ve ilginç çalışmayı bir karşılık beklemeden sunduğunuz için gönül dolusu teşekkürler