29 Ocak 2009 Perşembe

Gölge e-Dergi 17. Sayı

Gölge bu sayıda Logosunu değiştiriyor. Gölge kızımızın yeni kapak maceralarını Hüseyin Esen’in logo tasarımı ile takip etmeye devam edeceksiniz.

Gölge e-Dergi 17. Sayısında Hasan Nadir Derin Oscar’larını dağıtıyor. Yılın en görkemli kırmızı halı töreninden önce “Bu Sene Oscar’lar Kimlere Gider” diye merak ediyorsanız Hasan’ın geleneksel Oscar yazısını mutlaka okuyun.

Bu sayıda Gölge’nin öyküleri Utku Tönel’den “Bir Hırsız Doğuyor”, Serdar Kökçeoğlu’ndan “Yer Yok” ve Masis Üşenmez’den “Bir Yılbaşı Hikâyesi”.

Gölge’nin edebiyat sayfalarında ayrıca A.Burak Turan’ın yakında çıkacak Korku Romanı “Metruk”un yazım öyküsünü ve Emre Demirok’un hikâye kitabı “Gökyüzüne Şarkılar”ın nasıl yazıldığını yazarlarının kaleminden okuyabilirsiniz.

Gölge 17. sayının kapak içi yazısı çizerimiz Rıdvan Şoray’dan geldi. Gommora film eleştirisini Barış Saydam yazdı. Onur Küçük (kazegami)’nin manga incelemelerinde bu ay Gümüş Ruh-Gintema var.

Gölge’nin çizgi roman sayfalarında Cengiz Bostan’ın yazıp çizdiği “Çek Kulağı Çal Islığı” ve Ümit Kireççi’nin yazıp, Şükrü Bağcı’nın çizdiği “Kırt”ı okuyabilirsiniz.

Gölge e-dergi 17. sayısının kapağı Cengiz Bostan’dan geldi.

İyi okumalar…

Pdf olarak okumak için

http://rapidshare.com/files/191015509/17.pdf

alternatif pdf link

http://photoshopmagazin.com/paylasim/6217

flash olarak okumak için

http://hayalsaati.com/index.php?option=com_flippingbook&Itemid=69

1 yorum:

Aşkın Güngör dedi ki...

Yeni logo muhtesem dostlar... Helal olsun...